Volontirajte na ovogodišnjem Du Motionu!

719

“Hvala vam za zabavnu utrku, a posebno hvala svim volonterima!… Sve pohvale organizatorima, Dubrovčanima i volonterima, osjećali smo se izuzetno ugodno cijelo vrijeme!… Svaka čast organizaciji, volonteri su vam divni!” – ovo su samo neke od mnogobrojnih pohvala trkača koji svako proljeće dolaze u Dubrovnik trčati na Du Motionu.

 

Popularno trkačko događanje, čije je peto izdanje najavljeno za 27. i 28. travnja, dio svog uspjeha duguje upravo hvaljenim volonterima. Oni su neizostavan dio ove lijepe trkačke priče i bez njihove predanosti Du Motion bi bilo teško održati na vrhunskoj razini. 

 

Organizatori stoga i ove godine pozivaju zainteresirane Dubrovčane da budu dio Du Motiona. Svi koji žele steći nova iskustva, upoznati nove ljude i dati svoj doprinos organizaciji ovakvog događanja, mogu se prijaviti putem e-maila volonteri@du-motion.com ili prijavnice na službenoj Du Motion web stranici.

 

Volonteri će biti raspoređeni na zadatke poput dočeka trkača na Expu, posluživanja na okrijepnim stanicama, osiguravanja staze i dijeljenja medalja, a organizatori će im zauzvrat osigurati službenu volontersku majicu, posebnu volontersku karticu s pogodnostima, okrijepu i zahvalnicu.

 

Da će ovogodišnje slavljeničko izdanje biti uistinu posebno svjedoči ogroman interes sportaša i rekreativaca, uslijed kojeg su Dubrovački polumaraton i Utrka zidinama već rasprodani!

 

Pobrinimo se svi zajedno da trkači koji stižu iz 50-ak država svijeta sa sobom iz Dubrovnika ponesu najljepše uspomene, poručili su iz Du Motiona.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *