VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA

159
“Cilj nam je u početku bio jednostavno odvojiti djecu od društvenih mreža, igrica, bezbroj sati provedenih ispred televizora i vratiti ih u njihovo prirodno okruzenje, a to su igralista! Danas dragi prijatelji, natjecanje “Vratimo djecu na igrališta” je u zadnje tri godine svog postojanja preraslo u tradicionalno natjecanje koje se održava u ovom dijelu Lijepe naše! Štoviše, ukoliko govorimo po odazivu djece i prijavama na natjecanje možemo ujedno reći da je to sigurno najveće takvo natjecanje namjenjeno najmlađima u Republici Hrvatskoj! Nakon Dubrovnika, Nuncijate, Mokosice, Župe dubrovačke, Konavala….natjecanje se vraća u Dubrovnik!  
 
Isto će se održati 9.ozujka 2019.godine s početkom u 10 sati na vanjskom igralištu OŠ Marin Drzic (javna garaza)! Istome će prisustvovati djeca sa područja otoka Korčula, doline Neretve, od Stona do Konavala te grada Dubrovnika!  
 
Ono što djecu očekuje kao i dosada je puno glazbe, vršnjačkog druženja, smijeha, hrane, pića i druženje sa našim poznatim sportašima i još puno toga!  
 
Pobjednici natjecanja uz medalje i nagrade (škola jahanja na Kojan koralu u Popovicima) će dobiti POSEBNO IZRAĐEN pehar od stakla i kamena.  Nagrade i priznanja najboljima će uručiti sportasi i predstavnici Udruge. 
 
Za natjecanje se mogu prijaviti sva djeca od I. do III. razreda osnovnih škola sa područja Dubrovačko-neretvanske županije do 5.ožujka na mail dpavela@gmail.com ili putem inboxa FB stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik! (Bicikl obvezan)”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *