WCA Humanitarni koncert Respekt Festival 2021

230
Dobro poznata hrvatska skupina vrsnih muzičara Neno Belan & Fiumens i dubrovačka jazz diva Ines Tričković, sa čelisticom Mihaelom Čuljak i pijanistom Tonijem Martinovićem velikodušno se odazvala pozivu WCA da sudjeluje u plemenitom događaju humanitarnog karaktera. To je prvi WCA Festival u Dubrovniku. Prvi Festival koji širi svijest o važnosti poštovanja za rast i razvoj života na planeti Zemlji. “Respekt 2021” je humanitarnog karaktera, jer je dio prihoda namijenjen za potporu djece koja su izgubila krov nad glavom za vrijeme potresa u Petrinji krajem 2020.godine (u suradnji sa udrugom ACT Hrvatska) kao i obiteljima koje su žrtve nereda i eskaliranog nasilja u Južnoafričkoj Republici (u suradnji sa udrugom ACT Južna Afrika).
Uz ove velikane, na glazbenoj sceni će se pojaviti i mladi umjetnici koje WCA podržava dok se probijaju na platformi umjetnosti.
Za ulaz na koncert je neophodna EU digitalna COVID potvrda. Pošto neće biti parkinga za osobna vozila, povratni prijevoz sa autobusom je uključen u cijenu karte. Polazak je sa Pila u 19:15h. Koncert će trajati od 20:00h – 23:00h. 
 
Lokacija koncerta: Srđ na lokaciji preko puta skretanja za Žarkovicu.
 
Karte se mogu kupiti ovdje: 
WCA je neprofitna organizacija koja podržava međunarodne inicijative za razvoj, dobrobiti, edukaciju i skladne odnose unatoč razlikama. WCA inspirira ljude diljem svijeta kroz platformu scenske i vizualne umjetnosti kao i organizaciju događaja. Ovo je prvi “Respekt” festival u svijetu u nizu planiranih za 2021. godinu, s poveznicom teme POŠTOVANJA.
U nedjelju 29. 8. održat će se održati aukcija umjetnina, gdje će velikodušni donatori imati prilike da uz kupovinu vrijednih umjetničkih djela podrže dobrotvorne inicijative. Umjetnine su pokloni prijatelja festivala: Mersad Berber (slikar), Ivona Pleskonja (slikarica), Lucija Perojević (umjetnica), Damir Šagolj (fotoreporter, dobitnik Pulitzerove nagrade 2017), Brian Rašić (muzički fotograf), Nikola Krivokapić (grafički dizajner). Ukoliko želite sudjelovati aukcije, obratite nam se na kontakt:
Sanela Feković +385 91 797 8204
email: sanela@wca.earth
INSTA: wca_earth
FB: World Consciousness Alliance WCA

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *