ZA 32 TISUĆE EURA Traži asistenta koji će s njim putovati i odsjedati u hotelima

58

Matthew Lepre je 26-godišnji milijunaš koji traži privatnog asistenta kojem će plaćati približno 32 tisuće eura da putuje i odsjeda s njim u velikim hotelima u raznim gradovima velikih država.

Matthew inače živi u Sydneyju, ali će sa svojim asistentom putovati u Japan, Dubai i širom Sjedinjenih Američkih Država gdje će održavati svoja predavanja u raznim kompanijama. Osim što će prisustvovati svim njegovim poslovnim sastancima, njegov asistent će također morati raditi na promociji njegovog posla i njegovih profila.

Ovaj uspješni biznismen mjesečno zarađuje 70 tisuća eura, a svom budućem asistentu plaćat će 32 tisuće eura.

“Plaća svakako ovisi o prijašnjem iskustvu mog asistenta, kao i o njegovim vještinama. Zdravstveno osiguranje je također plaćeno. Često putujem zbog posla i uživam u ovom načinu života, želio bih nekome pružiti priliku da u svemu ovome uživa sa mnom”, kazao je Matthew.

On od svog budućeg zaposlenika traži validnu putovnicu, dobre kompjuterske vještine i da bude spreman da radi više stvari odjednom.

Matthew je od fakulteta odustao kada je imao 23 godine te je sam započeo svoj biznis i sada na računu ima milijune. On od svojih potencijalnih kandidata traži da snime video u kojem će se predstaviti te da mu ga pošalju u aplikaciji za posao.

Da se prijavite za ovu poziciju, posjetite site ecomwarrior.com. Njegova putovanja možete pratiti na Instagramu, prenose Rio price putovanja.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *