Za novog predsjednika ŽO mladeži HDZ-a jednoglasno je izabran Ivan Ljubičić

750

U subotu dana 24. studenoga 2018. pred prepunom dvoranom Hotela Lero u Dubrovniku održana je Redovna izborna skupština Mladeži HDZ-a DNŽ, a kojoj su nazočili izaslanici iz svih gradskih i općinskih organizacija mladeži HDZ-a DNŽ-a.

Između ostalih, izbornoj skupštini su nazočili Ante Bačić, predsjednik nacionalnog odbora mladeži HDZ-a i saborski zastupnik, Branko Bačić, predsjednik ŽO HDZ-a DNŽ i predsjednik Kluba zastupnika u Saboru RH, članovi Županijskog odbora HDZ-a DNŽ Nikola Dobroslavić, župan, Žaklina Marević, dožupanica , Frano Matušić, državni tajnik Ministarstva turizma i Marijo Bekić, predsjednik Akademske zajednice HDZ-a  „Dr. A. Starčević“ DNŽ .

Dosadašnji predsjednik mladeži HDZ-a DNŽ, ujedno i dožupan, gosp. Joško Cebalo osvrnuo se na svoj četverogodišnji rad i rad Županijskog odbora te istaknuo da je taj saziv mladeži sudjelovao u nekoliko izbornih ciklusa i svojim prijedlozima, radom na terenu i kadrovskim prijedlozima uvelike doprinio da HDZ poluči vrlo dobre rezultate. Također je naglasio odličnu suradnju sa Županijskim odborom HDZ-a na čelu sa gosp. Brankom Bačićem te zahvalio na razumijevanju i potpori koju su Županijski odbor i gosp. Bačić imali prema Mladeži.

U svome obraćanju Izbornoj skupštini gosp. Bačič i Dobroslavić su zahvalili dosadašnjem vodstvu na korektnoj i kvalitetnoj suradnji kao i aktivnom radu mladeži te su istaknuli zajedništvo HDZ-a u našoj županiji u svim segmentima rada i organizacija. Naravno, istaknuo je Bačić, da je bilo i različitih stavova i  mišljenja, što je u redu i što je demokracija koju njegujemo u HDZ-u, ali kada bi se dogovorio zajednički stav svi bi ga podržavali.

Nakon završene kandidacijske procedure, za novog predsjednika ŽO mladeži HDZ-a jednoglasno je izabran Ivan Ljubičić koji se u svom pozdravno-programskom govoru zahvalio na izboru i ukazanom povjerenju, zahvalio dosadašnjem rukovodstvu na čelu sa gosp. Joškom Cebalom te posebno naglasio cilj daljnjeg jačanja strukture mladeži HDZ-a u našoj županiji kroz učlanjivanje i međusobno povezivanje, a radi što većeg doprinosa mladeži radu HDZ-a.

Za članove ŽO izabrani su: Mislav Čagalj, Giuliano Knego, Ivan Đurasović, Josipa Matuško, Mihael Matić, Josip Vidić, Antonio vojvodić, Andrea Miloslavić, Pero Miletić, Božo Korda, Ivana Zadro, Petra Žanetić, Igor Žaknić, Kristo Cebalo, Paval Farac, Edi Žuvela, Ivan Bezek, Ante Orebičić Haldek, Marija Marić, Mišel Kvesić, Ivan Župan, Adrijana Ivanković, Baldo Hazdovac, Petra Mioč, Ines Crnčević, Ivan Pavlović, Ivan Kozina i Anđela-Karla Urlić Merdžan.

Za članove Nadzornog odbora su izabrani: Mateo Antunica, Damjan Jarak, Zvonimir Ćenan, Vlatko Laura i Maro Račić.

Na skupštini je također izabrano 20 izaslanika za nacionalni izborni sabor mladeži HDZ-a koji će se održati 8. prosinca 2018. u Zagrebu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *