ZA SVJETSKU PROMOCIJU: Novi spot prikazuje svu ljepotu grada i noćnog života kluba Revelin

425

Dubrovnik je dobio novi promotivni video koji prikazuje ljepote i luksuz grada, te svu raskoš noći 49. najboljeg kluba na svijetu, Revelina, što Dubrovnik svrstava u jedan od najpoželjnijih gradova i za mlađu populaciju. 

Poznati svjetski DJ AFROJACK, posjetio je ovo ljeto Hrvatsku i uživao u ljepotama koje Dubrovnik nudi. Na svom Instagram profilu kojeg prati preko 3,6 milijuna pratitelja podijelio je video kako uživa u Dubrovniku i  svim raskošima koje sam grad nudi, a kao najbolji dio boravka istaknuo je nastup i odličnu atmosferu u neobičnom ambijentu za jedan noćni klub.

 
Bio je to prvi put da je AFROJACK svirao unutar zidina jedne tvrđave, a kao gosti na ovom spektakularnom koncertu su se pojavili Major Lazer, EVE i mnogi drugi slavni sa svjetske VIP A liste. Potvrda je ovo koliko Culture Club Revelin doprinosi promociji i turizmu u Dubrovniku, te sjajnoj sezoni koja još uvijek traje i koja dovodi novo veliko ime na DJ sceni, DJ BLACK COFFEE. Taj party ne smijete propustiti, stoga se pripremite na vrijeme!

Kako sve izgleda i koje se još zvijezde pojavljuju u videu pogledajte na https://www.youtube.com/watch?v=bbfw24YiSRc
 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *