Zahvala gradonačelnika žurnim službama: Osigurali ste da veličanstveni doček ne zasjeni nijedan incident

244

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je zahvalu svim djelatnicima žurnih služni i komunalnih tvrtki koji su dežurali za vrijeme dočeka Nove godine u kojoj stoji:

U ime Grada Dubrovnika ovim putem želim zahvaliti svim žurnim službama i svim djelatnicima gradskih komunalnih službi koji su novogodišnju noć proveli u dežurstvima te su za vrijeme proslave dočeka nove godine brinuli o urednom funkcioniranju grada kao i sigurnosti naših sugrađana i posjetitelja.

Dubrovnik je i u novogodišnjoj noći pokazao da je najljepša otvorena pozornica na svijetu. Prema službenim procjenama MUP-a Novu godinu na Stradunu dočekalo je između 15 i 20 tisuća ljudi, što je najveći organizirani doček na otvorenom koji je u našem gradu upriličen još od 2000. godine. Tome u prilog govore i podaci Turističke zajednice grada Dubrovnika prema kojima se za proslavu Nove godine u Dubrovniku odlučilo 28 posto više gostiju nego godinu prije.

Stoga još jednom izražavam posebnu zahvalnost svim žurnim i javnim službama koje su osigurale da sam veličanstveni doček Nove godine ne zasjeni nijedan incident te da novogodišnja noć prođe mirno i dostojanstveno uz najveću razinu organizacije, onako kako to Grad Dubrovnik i zaslužuje, na ponos svim našim građanima, stoji u priopćenju.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *