Zahvaljujući Milanu Mikiju Kovaču, na Nijagari se vijorila hrvatska i dubrovačka bandjera!

214

Milan Miki Kovač je, kako je i najavio, predstavljao Dubrovnik i Hrvatsku na polumaratonu “Niagara Falls”. Istrčao je 21.8 kilometara za samo 1:40:45.

“92.mjesto od 1523 natjecatelja. Super, super zadovoljan! Ove godine u odnosu na prošlu su dosta bolje istrčana vremena, da sam lani trčao, ušao bih u prvih 50. Meni je bio cilj da uspješno istrčim do kraja. Hvala vam na bezbroj čestitki i riječi podrške!”, napisao je ovaj trkač na svom Facebook profilu.

“Pred odlazak u Kanadu rekao sam Milanu kako treba tražiti neki pristojan rezultat, da ostane u prvoj polovini ukupnih trkača, a on je ipak, tako reći ostao u samom vrhu najboljih! Trebalo se pripremiti i za klimu, vremensku razliku, trčanje bez podrške naše čeljadi, sam samcat, ali rezultat je izvrstan”, dodao je Mikijev prijatelj Ivo Batričević u grupi Dubrovnik nekad, u kojoj je prvi put objavljeno kako će Kovač nastupiti na ovom polumaratonu.

Zahvaljujući Milanu Mikiju Kovaču, na Nijagari se vijorila hrvatska i dubrovačka bandjera! Hvala našem sportašu na predstavljanju na drugom kraju svijeta i čestitamo na ovom izuzetnom uspjehu!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *