ZAJEDNIŠTVO “VELIKIH MALIH LJUDI” Za Lukasa u dva dana prikupljeno 70 705 kuna!

390

Za Lukasa je u najkraćem roku skupljeno 70 705 kuna! Dubrovnik je još jednom pokazao što može zajedništvo malih velikih ljudi! U obitelji Hasan radi trenutno samo tata Ivan za dohodak od 2720 kuna. 

Nakon operacije roditelji će Lukasa odvesti na pregled u Polikliniku Glavić na procjenu može li mu se i tamo pomoći.  

Podsjetimo, mali Pelješčanin,  Lukas rođen je u blizanačkoj trudnoći sa krvarenjem na mozgu s 2. na 3. stupanj. Njegova dijagnoza je bilateralna spastična cerebralna paraliza, zatim periventrikularna cictična leukomalija te simptomatska epilepsija. Lukas danas ima 3 godine i 9 mjeseci, ne može sjedati, pričati i ne hoda. Roditelji Lukasa redovito vode na fiziooterapeutske, logopedske te neurofeedback terapije, ali to nije dovoljno pa mora ici na lasersku operaciju tetiva na nogama, operaciju na rukama te lasersku operaciju očiju jer Lukas ima izražen konvergentni strabizam. Operaciju ce Lukas raditi u Specijalnoj kirurškoj bolnici Medikus u Beogradu, a radit će je dr. Aleksandar Nazarkin- kirurg ortoped.

Moli se neka pravna osoba, firma da donira laptop malenom Lukasu kako bi mogao vježbati oči po strabološkom programu, jer na telefonu napreže okice, kako je ekran mali.

Obitelj zahvaljuje svima na uplatama i na pomoći za njihovog dječaka.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *