Zamjenik Cebalo na svečanoj sjednici povodom Dana Općine Mljet

209

Zamjenik župana Joško Cebalo nazočio je svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana Općine Mljet i blagdana svetog Pavla u ime Dubrovačko-neretvanske županije te kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

Zamjenik Cebalo ovom prilikom je istaknuo kako je Mljet jedna od najuspješnijih jedinica lokalne samouprave u našoj županiji te čestitao vodstvu Općine na svim dosad realiziranim projektima, ali i onima koji su u pripremi.

‘Dubrovačko-neretvanska županija će, kao i dosad će biti apsolutna podrška Općini Mljet u realizaciji svih projekata. Naši otoci su naše bogatstvo. Jedan od prioriteta Dubrovačko-neretvanske županije je podizanje kvalitete života naših otočana i u tom smjeru razvijamo brojne projekte, posebno one iz segmenta lučke infrastrukture. Kvalitetnija prometna povezanost imperativ je za otoke i na njoj ustrajemo. Među projektima koje razvijamo je i projekt ceste Kozarica-Klada, a koji je od velike važnosti za Mljet. Naša Županijska uprava za ceste izrađuje projektno-tehničku dokumentaciju i vjerujem u uspješnu realizaciju i ove investicije’, rekao je, između ostaloga, zamjenik Cebalo.

Svečanoj sjednici povodom Dana Općine Mljet nazočili su i saborski zastupnik i gradonačelnik Dubrovnika, ujedno izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Mato Franković, gradonačelnik Lipika Vinko Kasana, načelnici općina s područja Dubrovačko-neretvanske županije te drugi visoki uzvanici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *