ŽENE I MUŠKARCI: Par poteza koje žene NIKADA ne smiju napraviti ZA muškarca

114

Stalno slušamo savjete o tome što bismo sve trebali napraviti za ljubav svom partneru, ali sada je vrijeme da saznate što nikada ne smijete učiniti zbog jednog muškarca.

-Odustati od svojih snova. Vaši ciljevi i snovi važan su dio vaše osobnosti, ono što vas pokreće, motivira i čini sretnom. Ako vam partner direktno (ili indirektno) sugerira da je vrijeme za njihovo ostvarivanje odavno prošlo i da biste se trebali spustiti na zemlju, možda je vrijeme da razmislite o tome želite li biti s osobom koja ne vjeruje u vas.

Ići ‘kontra’ svojih stavova. Nikada nemojte dopustiti da vas netko ismijava zbog vaših uvjerenja i stavova. U svakom trenutku zaslužujete poštovanje bez obzira na razlike u razmišljanju. Razlike su sastavni dio svakodnevice jednog para i neće postati problem ako ste u vezi s muškarcem koji uvažava vaše stavove i razmišljanja.

Promijeniti izgled. On preferira brinete pa razmišljate o tome da obojite svoju plavu kosu? Govori vam da imate kilogram viška i trebali biste smršavjeti? Sve su to ljubavni ‘prekršaji’ koje ne smijete tolerirati. Svaka promjena koju radite na svom izgledu mora biti motivirana vašom osobnom unutarnjom željom, a ne željom osobe koja misli da niste dovoljno dobri baš takvi kakvi jeste.

Smanjiti standarde. Znate što želite, znate što trebate i držite se toga. Ne ostajte u vezi koja vas ne usrećuje, nemojte se zadovoljiti muškarcem koji nije dovoljno dobar za vas.

Ignorirati prijatelje. Nemojte biti jedna od onih žena koja u potpunosti zaboravlja svoje prijatelje na zahtjev muškarca. Ne zapostavljajte svoje društvo i nađite vremena za druženja s njima jer su oni bili dio vašeg života puno prije nego je u njega ušao vaš partner.

 

IZVOR: zadovoljna.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *