Zimogroz i Last Caress zasvirali u Orlandu

388

Udruga mladih Orlando organizirala je u subotu 15. studenoga koncert punk/rock benda Last Caress te black/metal benda Zimogroz.

Nepojmljivo, toliko ljudi na jednom mjestu, a mnoge nisam vidio godinama. Ja jednostavno volim ovo mjesto, male i velike ljude. Sve silne generacije. Mi smo isti. Svirati u prostorima Udruge Orlando je vremeplov, a pozornicu dijeliti s Last Caressom je čast visine Velebita“, istaknuo je Željko Kovačević iz benda Zimogroz koji su se prvi put predstavili dubrovačkoj publici.

Kultni bend dubrovačke glazbene scene, Last Caress osnovali su Nanko Avdić i Dino Avdić 1998. Iako su se članovi benda mijenjali, sastav benda danas uz braću Avdić čine još Marko Novak, Aldin Žustra i Ivuša Gojan koji su se nakon 13 godina, kako kažu, kreativne pauze, ponovno okupili u siječnju 2018. i započeli s probama u Udruzi mladih Orlando. Na koncertu su zasvirali neke od svojih najpoznatijih pjesama “Kako brzo prođu godine”, “Kurvo i svetice”, “Top secret”, “Danas nije moj dan” i rado slušanu baladu “Još ovu noć”.

Ovo je samo jedan u nizu koncerata koje organizira Udruga mladih Orlando s ciljem oživljavanja dubrovačke glazbene scene.

Djelić atmosfere pogledajte u fotogaleriji.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *