ZIMSKI SERIJAL SENIOR PROGRAMA: PREKO 30 TISUĆA POSJETITELJA IZ SKANDINAVIJE I NJEMAČKE

177

Uz veliki broj destinacija koje su redovnim linijama povezane s Dubrovnikom tijekom zime, od ponedjeljka, 14. siječnja, započinje charter program dolazaka senior grupa iz Skandinavije i Njemačke koji će do 11. svibnja, u Dubrovnik, dovesti preko 30 000 posjetitelja.

U organizaciji putničke agencije WTouristic, članice Karaci grupe i RSD Reisen iz Njemačke, od ponedjeljka 14.siječnja, započinje zimski program dolazaka senior grupa iz Njemačke i Skandinavije s jednim charterom dnevno, sve do 11.veljače kada će početi dolaziti dva puta dnevno do 11.svibnja. Zimski program započeo je već u listopadu 2018., nakon čega je kratko preusmjeren u Zračnu luku Split zbog radova na dubrovačkom aerodromu.

Riječ je o putovanju koje počinje i završava u Dubrovniku, a tijekom kojeg će gosti posjetiti još Ston, Makarsku, Trogir i Split. U Dubrovniku će provesti dvije noći u dubrovačkim hotelima Hotel Rixos Libertas, Hotel Lero, Hotel Villa Paradiso te hotelima iz grupacije Valamar. U ovoj godini planira se dolazak preko 30 tisuća posjetitelja do 11.svibnja 2019. dok je za iduću godinu plan dovesti do 65 tisuća posjetitelja.

Dolazak prvog chartera iz Švedske bit će prigodno obilježen na aerodromu u ponedjeljak, a svi putnici dobit će poklon dobrodošlice.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *