ZLATNI DUBROVAČKI ZUMBA KIDSI I TEENSI OSVOJILI I SLOVENSKU PLESNU SCENU!

208

Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sa svojim plesačima predstavio se na još jednom međunarodnom plesnom natjecanju, ovoga puta na ”Master dance festival LUKEC OPEN”, koje se održalo u Brežicama – Sloveniji u trajanju od 08. do 10. veljače 2019. godine.

Na ovogodišnjem petom izdanju ”Master dance festival LUKEC OPEN” održanom u Brežicama – Sloveniji, u trajanju od tri dana predstavilo se ukupno 1.500 natjecatelja iz 25 plesnih klubova iz više zemalja EU. Plesno rekreacijski studio Dubrovnik bio je dio ovogodišnjeg natjecanja gdje se kao jedini plesni klub iz Dubrovnika predstavio i osvojio slovensku plesnu scenu.

Dubrovački Zumba Kidsi i Teensi, zlatni plesači iz Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik predstavili su se s ukupno pet koreografija u svojim kategorijama i osvojili sjajne rezultate:
– Zumba Teens Dubrovnik ”Tip Toe Fighters” /Fitness Dance/Group/Junior – 1. mjesto,
– Zumba Kids Dubrovnik ”Game of Dance” /Zumba/Group/Children – 1. mjesto,
– Zumba Kids Dubrovnik ”Azukita” /Zumba/Formation/Children – 1. mjesto,
– Zumba Teens Dubrovnik ”El Anillo” /Zumba/Group/Junior – 1. mjesto,
– Zumba Kids Dubrovnik ”Level Up” /Fitness Dance/Group/Children – 1. mjesto.

”Bogatiji još jednim novim iskustvom, stekli smo nova prijateljstva i ostvarili mogućnost za daljnju suradnju. Zadovoljni i sretni ostvarenim uspješnim rezultatima vratili smo se u Grad gdje nastavljamo intenzivnim radom i pripremama za nadolazeća natjecanja koja uskoro slijede.” – poručuje Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *