Župan Dobroslavić s pročelnicom Marević na proslavi Dana Općine Slivno

302

Župan Nikola Dobroslavić nazočio je u nedjelju svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Slivno povodom Dana Općine i blagdana Velike Gospe.

U svom obraćanju župan je načelniku Općine Smiljanu Mustapiću i cijelom Općinskom vijeću uputio čestitke na uspješnom vođenju ove značajne općine doline Neretve te svim uspješnim razvojnim projektima koji pridonose razvoju u ovim značajnim gospodarskim segmentima.

“Ova općina je jedna od najuspješnijih turističkih općina i čestitam vam na tome. Ono što je potrebno naglasiti je kako se u ovoj općini provode veliki projekti, dalekosežni projekti. Ističem ovdje projekt uređenja obale u Blacama, sa zadovoljstvom smo sudjelovali u tome.
Pratimo i pomažemo projekte koliko god možemo i nastavit ćemo to raditi”, rekao je župan Dobroslavić.

Napomenuo je kako je završen glavni dio projekta Peljškog mosta te dodao kako su za cjelokupnu Neretvu nesagledivi pozitivni aspekti tog projekta.

“Radi se i drugi veliki projekt, to je projekt navodnjavanja doline Neretve s branom kod Opuzena da bismo spriječili upropaštavanje naše Kalifornije. GLOG je završen, nastavljamo s dijelom Koševo-Vrbovci”, rekao je on.

Svečanoj sjednici nazočili su i saborski zastupnik Branko Bačić kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, ministrica poljoprivrede Marija Vučković kao izaslanica premijera Andreja Plenkovića, državni tajnik u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Frano Matušić te gradonačelnici i načelnici s područja Neretve kao i načelnik Općine Neum Dragan Jurković.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *