Župan Dobroslavić sa zamjenikom Cebalom i pročelnicom Marević na proslavi Roš Hašane

258

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenikom Joškom Cebalmo i pročelnicom Žaklinom Marević nazočio je u utorak proslavi židovske Nove godine, Roš Hašane 5783.

Župan Dobroslavić ovom prilikom je čestitao ovaj blagdan, ali i u povodu nadolazećih židovskih blagdana Jom Kipur i Sukot, svim članovima Židovske općine poželio mir i dobro.

”Čestitam vam Roš Hašanu 5783. i želim vam puno slatkoga, a malo gorkoga. Želim zahvaliti židovskoj zajednici na doprinosu u životu našeg grada, županije ali i u cijeloj Hrvatskoj. Uvijek se ugodno osjećamo kada na svetkovine svih religijskih zajednica, većinske i manjinskih, dolazimo svi i kada se družimo i razumijemo. To tako treba biti. Dobro je da se nakon dvije godine možemo uživo sastajati. Mi smo sad u jednom vremenu; uslijed ruske agresije na Ukrajinu i svega onoga što se na to nadovezuje; koje je izazovno, a moramo pokazivati uvijek iznova da ono što imamo ovdje u Dubrovniku, županiji i Hrvatskoj, moramo čuvati i unaprijeđivati”, rekao je župan Dobroslavić.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *