Župan primio plivače PK Jug koji su osvojili medalje na Prvenstvu Hrvatske

337

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenica Žaklina Marević primili su danas plivače PK Jug koji su osvojili medalje na netom završenom Prvenstvu Hrvatske.

Mario Šurković, Michel Brassard, Marko Baletin i Đivo Damić, u pratnji svog trenera Frana Ćirka, s Prvenstva Hrvatske su se vratili s ukupno 17 medalja, na čemu im je župan Dobroslavić uputio srdačne čestike:

“Čestitam vam na ovom velikom uspjehu, mi izuzetno cijenimo uspjeh koji ste postigli, znamo da to nije jednostavno, da je konkurencija snažna, a vaš uspjeh je potvrda i talenta i rada i upornosti, ali i struke – vašega Kluba, kao i vaših roditelja, koji vam pružaju svesrdnu podršku.” kazao je župan i dodao kako vjeruje da će ustrajno raditi i dalje i ostvarivati nove uspjehe.

Mario Šurković, koji se s Prvenstva Hrvatske vratio s najviše medalja, zahvalio je županu i Županiji što prepoznaju i vrednuju rad PK Jug.”Najdraža uspomena s ovog natjecanja je zlatna medalja u disciplini štafete na 200 m kraul, jer je to naša zajednička medalja i kruna našeg zajedničkog rada”, dodao je Mario Šurković.

Trener Frane Ćirak također je zahvalio županu na pozivu za prijem, ali i što Županija prati i vrednuje rad Jugovih plivača, istaknuvši kako su ove medalje rezultat iznimnog rada i truda.”Momci su stvarno ostvarili velik uspjeh, koji je kruna cijelogodišnjeg rada te su zaključili sezonu na najbolji mogući način. Napokon imamo dobru mušku plivačku ekipu, koja je naša budućnost, i vjerujemo da ćemo nastaviti s ovakvim rezulatima, a na nama je da pronađemo način da ih zadržimo u Dubrovniku”, istaknuo je Ćirak

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *