“Zero Waste” Održiva kuhinja s chefom Antom Dropuljićem

167

U sklopu nadolazećeg Good Food Festivala Dubrovnik, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Dubrovniku organizira predavanje i radionicu:

„Zero Waste – Održiva kuhinja s chefom Antom Dropuljićem”
četvrtak, 16. listopada 2025.
16:00 – 18:00 sati
Studentski dom Sveučilišta u Dubrovniku, Marka Marulića 2B

Radionicu i predavanje vodit će chef Ante Dropuljić, koji iza sebe ima iskustvo rada u restoranima s tri Michelin zvjezdice. Na Svjetski dan hrane pokazat će kako kreativnost i osviještenost mogu od ostataka namirnica stvoriti ukusna jela, a pritom smanjiti bacanje hrane. Program je prilagođen i amaterima i profesionalcima, a naglasak je na maksimalnoj iskoristivosti namirnica, jednostavnosti i zero waste pristupu kuhanju.

Ulaz je slobodan uz obveznu prethodnu rezervaciju na mail adresu: gastro@unidu.hr

Rok za prijavu je petak, 10. listopada 2025.




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *