Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car uživaju na Mikonosu!

823

Dok mnogi hrvatski nogometni reprezentativci nakon osvojenog srebra i spektakularnog dočeka “vatrenih” u Zagrebu provode ljeto na jadranskoj obali, Duje Ćaleta-Car (21) odveo je svoju bolju polovicu, dubrovkinju Adrianu Đurđević (26), na otok Mikonos u Grčkoj.

Nogometaš i pravnica opuštaju se uz vino i noćno kupanje, a Duje je pokazao i svoje vozačke sposobnosti.

Foto: Instagram

– Hoćeš ga upalit – upitala je Adriana, koja je čekala da je Duje odvede na romantičnu vožnju. Sve je bilo dobro, Duje je uspio upaliti quad, ali dok je Adriana slala puse u kameru mobitela, začula se buka motora. Duje i Adriana su se nasmijali jer su skoro oboje pali s quada. 

Foto: Instagram

Nakon adrenalinske vožnje odlučili su opustiti se u bazenu. Od vrućih ljetnih temperatura osvježenje su potražili u hladnom vinu, ali i nargili, koju su pušili na ručnicima u hotelu. 

Par je u vezi godinu dana, a tijekom prvenstva Dubrovkinja je potegnula skroz do Rusije kako bi bodrila svog dragog i hrvatsku reprezentaciju. Pažnju je privukla i nakon što se skinula do pojasa i dala nacrtati na leđima crvene i bijele kvadratiće te napisala broj 15, koji na dresu nosi njezin izabranik. 

Foto: Instagram

Na društvenoj mreži u vrijeme Svjetskog prvenstva dobila je više od 20.000 novih pratitelja.

Foto: Instagram

24sata.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *