Alen Nižetić poziva na koncert u čast hrvatske glazbe „Ima li nade za nas“

384

Novi album Dražena Zečića ‘Srce moje iz bitaka sto’ je, po podacima Hrvatske diskografske udruge, najprodavaniji domaći album. A sudeći po emotivnim komentarima po društvenim mrežama i među Zečičevim fanovima, koncert ‘Ima li nade za nas’ je najočekivaniji koncert ove godine. A kako i ne bi bio kad smo ga čekali 23 godine.

I tako će na Svjetski dan glazbe, a u čast hrvatske zabavne glazbe, Dražen Zečić i njegovi brojni prijatelji glazbenici, održati najveći ovogodišnji open air koncert pod nazivom „Ima li nade za nas“. Organizatori obećavaju vrhunsku produkciju, a  za glazbu znamo kakva će biti. Najbolja moguća. Jer sve što Zečić radi – najbolje radi.

On je čovjek ogromne energije I ogromnog glazbenog talenta’, rekao je za Zečića aranžer Vinko Didović.

Jedan od izvođača je i Alen Nižetić kojeg sa Zečićem vežu i poslovne i prijateljske veze. ‘Zeko je čovik iz naroda’, rekao je Nižetić, ‘ali veliki čovik koji je uvik spreman svakom pomoći’.

Slično je rekao i Giuliano: ‘Zeko je pravi prijatelj. Jedan od onih koji ti riješi problem I prije nego ga sam počneš rješavati.

Očigledno je, da će uz dobru pjesmu i puno dobrih ljudi biti na žnjanskom koncertu. Dobrota se ponekad u valovima širi, a ovaj će put to biti glazbeni valovi.

Koncert će se održati 21. lipnja na platou plaže na Žnjanu, broj ulaznica je iz produkcijskih razloga ograničen, a cijena u pretprodaji je 70 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Sunset Beach Baru na Žnjanu ili online preko Eventima i Croatia Ticketsa.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *