ANTUN BAŠIĆ: Rezultati s biračkog mjesta Petrača poništeni, pozivam birače da izađu na izbore u iduću nedjelju!

1721

Bilo je burno sinoć u Župi dubrovačkoj, nakon zatvaranja birališta. Ponovo su se prebrojavali listići u Petrači. Nije bilo poznato hoće li Antun Bašić uspjeti ući u drugi krug izborne utrke s HDZ-ovim kandidatom Silviom Nardelliem. Kako možemo vidjeti i na stranicama Državnog izbornog povjerenstva zapisnik s biračkog mjesta u Petrači nije usvojen. Za komentar smo pitali Antuna Bašića, predsjednika Župske stranke.

-U protekla tri mjeseca članovi ŽUPKE su marljivo radili na svakom segmentu izborne kampanje. Biračima smo ponudili neke nove ideje, planove i novi način vođenja općine. Sve što su birači mogli vidjeti i čuti od nas, bio je u potpunosti proizvod naših članova, autentičan i kvalitetan. Zato smo ponosni na svakoga člana koji je doprinio našoj borbi, i zato sa zadovoljstvom možemo reći da smo dali sve najbolje od sebe kako bi od Župe napravili bolju zajednicu i općinu s bitno boljim životnim standardom, nego što je to danas slučaj.

Bašić nije prezadovoljan izbornim rezultatom.

-Ne možemo biti u potpunosti nezadovoljni izbornim rezultatom, međutim, naš cilj je bio većina u vijeću, jer je to jedini način na koji bi mogli provesti sve one promjene koje smo htjeli provesti i koje su potrebne našoj zajednici. Nažalost, Župa dubrovačka nije u potpunosti prihvatila ideju ŽUPKE i nije nas u dovoljnoj mjeri podržala. Dužni smo se zahvaliti svakom našemu članu, svakom biraču koji je odabrao baš nas i koji vjeruje u ideju ŽUPKE. Nastavljamo marljivo raditi, jer drugačije ne znamo. ŽUPKA će i dalje biti važan politički čimbenik u Župi dubrovačkoj.

Komentirao je i prebrojavanje glasova u Petrači.

-Rezultati s izbornog mjesta Petrača su nas vodili u drugi krug za izbor načelnika, međutim, iz nama nepoznatih razloga, zapisnik s biračkog mjesta izborno povjerenstvo nije usvojilo te se pristupilo ponovnom brojanju glasova koje je trajalo duže od brojanja svih drugih biračkih mjesta zajedno. Rezultati izbora s biračkog mjesta Petrača, koji su značili drugi krug izbora za načelnika su poništeni. Riječ “odustati” ne postoji u riječniku ŽUPKE, stoga pozivamo sve naše birače da u nedjelju izađu na izbore i još jednom podrže našega kandidata za načelnika.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *