BESPLATNA RADIONICA “E-POSLOVANJE”

354

Ukoliko želite postati dijelom globalnog tržišta, internet više nećete koristiti isključivo za svoje predstavljanje, već i kao mjesto za elektroničko poslovanje prijavite se na radionicu E-poslovanje.

Da bismo shvatili taj suvremeni oblik organizacije poslovanja potrebno je dati odgovor na nekoliko ključnih pitanja:

 

  • Što je elektroničko poslovanje?
  • Zašto koristiti e-poslovanja?
  • Kako ostvariti e-poslovanje?
  • Gdje se može primijeniti?

 

Kako bi dobili odgovore na ova pitanja za Vas ovaj put organiziramo besplatnu dvodnevnu radionicu „E-POSLOVANJE” koji će se održati 23. i 24. ožujka 2018. (subota i nedjelja) u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15, 20000 Dubrovnik) s početkom u 10:00 sati. Radionica traje dva dana po 6 sati.

E-poslovanje je sinonim za moderan, digitalan način poslovanja. To je poslovanje koje uključuje ne samo upotrebu hardware-a i software-a u svrhu poboljšanja poslovanja već i moderan, efikasan način razmišljanja.

Kome je trening namijenjen?

Trening iz e-poslovanja namijenjen je poduzetnicima i svima koji razmišljaju o dodatnim opcijama unaprjeđenja svojih ideja i poslovanja koristeći moderne tehnologije. Trening je odličan ne samo za početnike, već i za pojedince koji već posjeduju određena znanja iz nekih segmenata i žele ih proširiti na dodatna područja, te u konačnici imati uvid u cjelinu, bez “rupa” u znanju.

Što trening omogućava polaznicima?

Trening polaznicima pruža uvid u e-poslovanje iz mnogih bitnih aspekata, kao što su: idejni, marketinški, funkcionalni, poslovni, metodološki, operativni, tehnički, financijski, analitički, sigurnosni itd. Pri prijenosu znanja na polaznike ne koristi se tehnička i nerazumljiva terminologija, već ona koju svatko može razumijeti. Polaznici će po završetku treninga dobiti odgovore na mnoga pitanja, ali će i naučiti kako sami mogu operativno izvršavati zadatke kao npr. kako kako se pozicionirati na tržištu, kako analizirati tržište i konkurenciju, kako napraviti osnovnu internet stranicu bez posebnog tehničkog znanja i sl.

Osnove Internet poslovanja, Od ideje do realizacije, Operativna problematika u Internet poslovanju, Digitalni marketing i ciljano oglašavanje, Internet PR i guerilla metode, Istraživanje i analiza tržišta i konkurencije, Domene i Open source rješenja, Smještaj i obrada sadržaja na Internetu, Izrada web stranica i upravljanje sadržajem samo su neke od tema koje će se apsolvirati.

Način izvođenja seminara kombinacija je predavanja, individualnog i grupnog vježbanja , diskusija i iskustvenog učenja.

Radionicu vodi Siniša Begović, MBA; kroz svoju dugogodišnju menadžersku i konzultantsku karijeru konstantno se usavršava i radi na kompleksnim e-commerce i e-business sustavima s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju velikog broja e-projekata na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, te je radio kao senior konzultant na nekoliko projekata Europske Unije u regiji.

Kroz svoj radni vijek obnašao je funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora, a na regionalnoj razini voditelja Web i e-Commerce odjela, te direktora sektora e-trgovine velikih hrvatskih tvrtki. U posljednjih nekoliko godina održao je više od stotinu treninga i radionica iz različitih područja kojima je pomogao privatnim i poslovnim subjektima u optimizaciji rješenja i nastupu na tržištima. 1999. godine diplomirao novinarstvo na FPZ u Zagrebu, 2010. magistrirao MBA; poslovno upravljanje, University of Gloucestershire, UK, te 2018. magistrirao tehnologiju i edukaciju, University of Leeds, UK.

Autor je više desetaka stručnih članaka, 4 knjige i 2 priručnika o e-poslovanju financiranih od strane nekoliko EU projekata.

Prijavit se možete putem on line prijavnice: PRIJAVNICE

Više informacija možete dobiti putem maila: mpuljas@dura.hr ili putem telefona: 020/640-271

Požurite, broj polaznika je ograničen!

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *