Besplatna radionica slikanja u Florinom đardinu

246

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na besplatnu radionicu slikanja na otvorenom, koja će se održati u subotu 8.10. od 11 do 14h.

I ove godine, kao i prošle, u đardinu Florina doma na adresi Šetalište Kralja Zvonimira 32 u Uvali Lapad, održati će se radionica slikanja pod vodstvom akademske slikarice Ivane Miloglav.

Prvenstveni cilj je u Galeriju Flora privući likovno zainteresirane mlade, odrasle i starije osobe i ponuditi im dodatne sadržaje koji su vezani uz  likovnost i vizualnu kulturu, te im pružiti mjesto gdje uz stručno vodstvo, osim  razvijanja kreativnosti mogu stjecati i praktična znanja. Sudionici će odabrati motiv po želji iz Florina đardina te ga zabilježiti akrilom, akvarelom ili pastelama na papiru. Slikanje u Florinom đardinu osmišljeno je kao događaj u kojem bi svi zainteresirani mogli sudjelovati u plain-air slikanju uz međusobno upoznavanje te razmjenu iskustava. Poštivajući Florinu oporuku, a s željom da se prostor što bolje iskoristi te na ovaj način upozna širu javnost sa njezinom ostavštinom te educira zainteresirane u specifičnoj likovnoj aktivnosti osmišljena je radionica slikanja za mlade, odrasle i starije osobe.

Prijaviti se možete na e-mail adresu art@dubrovnik.town ili na broj mobitela 0917831110. Broj sudionika je ograničen, pa požurite s prijavom.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *