BILA SAM MALOLJETNI BRANITELJ: ‘Sada je moja djevojčica bolesna, a ja sam bez novaca i statusa…’

367

Sandra Topić iz Vinkovaca, maloljetna je dragovoljka Domovinskog rata, bez riješenog statusa, bez posla i bez ikakvih primanja, baš kao što je i njezin muž.

Sandra je majka troje djece, od koje je jedno teško bolesno. Njezina petogodišnja kći Armin je teško bolesna, donosi Braniteljski forum.

Armin ima epilepsiju, problema sa psihičkim razvojem i još niz popratnih zdravstvenih problema. Bolesna je od rođenja, a s liječenjem je počela u kolovozu ove godine.

Od 08. – 14. studenog, Sandra sa svojom djevojčicom mora biti u Zagrebu zbog niza pretraga kao što su magnetska rezonanca koja će biti u Klaićevoj bolnici, pa zatim slijede kontrole jetrenih enzima, valporata u krvi, EEG snimanja i kontrole neurologa. Za cijelo to vrijeme, moraju biti negdje smještene. Ovo je već sedmi put da moraju liječniku i obitelj je pri kraju snaga, jer su se financijski potpuno  iscrpili. Potrebna im je isključivo novčana pomoć za put i smještaj u Zagrebu. Sam smještaj je rezerviran i košta 300 eura, no potrebno je prikupiti novac za sam boravak.

Broj računa: Tina Topić HR3423400093230468314

Swift adresa: BIC Privredne banke Zagreb d.d. : PBZGHR2X

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *