Branko Bačić predložen za potpredsjednika vlade i ministra graditeljstva, čestitali mu Franković i Dobroslavić

290
Premijer Andrej Plenković jučer je za novog potpredsjednika vlade i ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine predložio Branka Bačića,  potpredsjednika HDZ-a i predsjednika Kluba HDZ-a u saboru, a koji je već bio ministar graditeljstva, prostornog uređenja i zaštite okoliša.
Bačiću su na svojim Facebook profilima čestitke uputili gradonačelnik Franković i župan Dobroslavić, a mi ih prenosimo u cijelosti:
-Čestitam Branku Bačiću kojeg je premijer predložio za mjesto potpredsjednika Vlade i ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.
Uvjeren sam kako će Branko sve zadaće koje su stavljene pred njega, posebno obnovu Banovine, uspješno izvršiti jer njegovu pedantnost, marljivost i upornost uvijek su cijenili ne samo stranački kolege nego i najveći dio oporbenih zastupnika.- napisao je gradonačelnik Franković.
-Čestitke Branku Bačiću koji je od strane premijera predložen za novog potpredsjednika Vlade i ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine! Zasluženo priznanje Branku za dosadašnji rad, golema zadaća koju će on, uvjeren sam, odgovarajuće obaviti, kao i sve one do sada.- rekao je Dobroslavić.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *