Čak 30 štenaca na skrbi dubrovačkog azila, pomozimo im pronaći zauvijek dom

2160

U dubrovačkom azilu trenutno je pravi ”baby boom”. Naime, u svega desetak dana, u azil je stiglo čak trideset štenaca iz četiri legla, stoga ćemo Vam u narednom periodu predstavljati leglo po leglo kako bi svaki štenac pronašao svoj zauvijek dom što prije. Svaka njuška zaslužuje dom, a azil bi trebao biti samo usputna stanica.

Prvo leglo je iz Konavala, točnije sa Zvekovice, njih čak 10. Stari su 8 tjedana, primit će prvo cjepivo i za 2 tjedna bit će spremni za odlazak u domove.

Bit će manjeg do srednjeg rasta, i jako su veseli i razigrani. Budućim udomiteljima još jednom skrećemo pažnju da je pas velika obaveza na idućih 15 godina i da se udomljavaju uz ugovor, a kastracija je obavezna po spolnoj zrelosti i ide na račun skloništa.

Ukoliko vam je neki od mališana zapeo za oko i želite ga udomiti, za sve dodatne informacije možete kontaktirati direktno azil na broj broj mobitela 099 735 6070, mail info@azildubrovnik.com, u inbox na njihovoj Facebook stranici Azil Dubrovnik ili Instagram profil.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *