Dani djece u Obiteljskom centru: predavanja za roditelje i radionice

133

Povodom obilježavanja Svjetskog dana djece, Obiteljski centar Dubrovnik od 22.-24. studenog organizira manifestaciju pod nazivom “Dani djece u Obiteljskom centru”.

Sva događanja održat će se u prostorima Dubrovačkih knjižnica, u Saloči od zrcala s početkom u 17:00 sati prema sljedećem rasporedu:

22.11. – Radionica „Boje su u nama“ za roditelje i djecu uzrasta od 5 do 10 godina. Radionica je o emocijama i roditeljskom pristupu dječjim emocijama. Radit će se paralelno u dvije grupe, jedna za roditelje, a jedna za djecu. Na radionicu se potrebno prethodno prijaviti.

23.11. – Predavanje za roditelje na temu „Internet – skriveni svijet mladih“. Kako dolazi do prekomjernog korištenja interneta, koji su znakovi takvog ponašanja i kako reagirati su glavne teme predavanja. Prijave nisu potrebne.

24.11. – Radionica „Koliko se poznajemo“ za roditelje i djecu nižih razreda osnovne škole. Radionica je osmišljena kao timski rad roditelja i djece. Na radionicu se potrebno prethodno prijaviti.

U skladu s epidemiološkim mjerama za dolazak na sva događanja potrebno je imati valjanu Covid potvrdu. Prijave na radionice se zaprimaju putem e-maila na luksa.vragolov@socskrb.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *