DENTAL CLINIC KOVAČEVIĆ – Pravi izbor za Vaš osmijeh

341

Privatna obiteljska stomatološka ordinacija “Dental Clinic Kovačević” osnovana je 1989. godine i smještena je u Herceg Novom.

Dental Clinic Kovačević u ponudi ima vrhunsku uslugu na području PARODONTOLOGIJE, PARODONTALNE KIRURGIJE, STOMATOLOŠKE PROTETIKE, IMPLANTOLOGIJE, ESTETSKE I OPĆE STOMATOLOGIJE TE NA PODRUČJU IZBJELJIVANJA ZUBA, A I ODNEDAVNO NA PODRUČJU DJEČJE ORTODONCIJE.

U sklopu stomatološke ordinacije može se pronaći rendgen za detaljnu dijagnostiku zuba i koštanih struktura kao i za pravovremeno otkrivanje bilo kakvih dentalnih poteškoća; intraoralna digitalna kamera; najsuvremenije opremljene stomatološke stolice sa svim potrebnim dentalnim pomagalima, visoko modernizirani sistemi za praćenje terapije te vrhunsko kontrolirani načini sterilizacije svih dentalnih pomagala korištenih na pacijentima. U svakom pogledu Dental Clinic Kovačević prednjači kvalitetom i uslugom u dentalnoj medicini i time zauzima prvo mjesto u konkurenciji stomatoloških ordinacija u regiji. Svakom pacijentu pružaju individualan pristup i vrhunski tretman jer znaju koliko je teško pridobiti povjerenje pacijenta, a ono što je najbitnije zadržati zadovoljnog pacijenta.

Dođite i opustite se u ugodnom ambijentu Dental Clinic Kovačević

Iako pokrivaju sve grane stomatologije, profesor Kovačević i tim posebno su specijalizirani u području PARODONTOLOGIJE. Moderna stomatološka ordinacija svojim uređenjem pruža ugodan i opuštajući ambijent, a tome doprinosi profesionalni pristup doktora Kovačevića koji se temelji na individualnom pristupu i ljubaznosti prema pacijentima i kvalitetu pruženih stomatoloških usluga.

Obratite se s povjernjem:

DENTAL CLINIC KOVAČEVIĆ

Herceg Novi, Crna Gora

M: +382 69 885 005

M: +382 69 012 527

E: officekovacevic@gmail.com

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *