DETALJI ZLOČINA Djelatnici Vodovoda pregazili autom malu Danku i tijelo djevojčice bacili na deponij

1321

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2), dobila je tragičan epilog, piše Informer. Nakon što je srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio da su dvije osobe uhićene zbog ubojstva djevojčice, te da su sve priznali, srpski mediji objavili su detalje.

Jutros su uhićene dvije osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili djevojčicu, a potom njeno tijelo bacili na divlji deponij uz ”Starobanjski put” kod Bora.

Kako je potvrđeno za ATV, kriminalistička policija iz Bora uhitila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

– S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno s kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacili su u prtljažnik vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su tijelo izbacili s desne strane puta – kaže izvor blizak istrazi, pišu srpski mediji.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško kazneno djelo, a D.D. za pomoć poslije izvršenog kaznenog djela. Obojici je nakon uhićenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. ožujka oko 13:52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

– S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na putu, uslijed čega je prednjim desnim dijelom vozila udario u djevojčicu i usmrtio je – navodi izvor iz istrage, piše Informer.

Podsjetimo, Danka Ilić nestala je 26. ožujka oko 13.45 sati u Banjskom polju kod Bora. Bila je s majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

jutarnji.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *