DNO DNA: Ovakve laži nismo očekivali od jednog profesora etike!

203

Narod dobro kaže kako je politika kurva, kako je to šporka rabota. Spinovi, laži, sve je to dio predizborne kampanje na koji smo manje više navikli. Ali, danas na sam dan izbora, ne očekuje se ovakav spin i namjerno širenje laži od jednog profesora dubrovačke gimnazije, koji, eto predava ni manje ni više nego, zamislite, etiku!

Naime, neki je Riječanin na svoj Facebook zid stavio fotografiju gužve na Pilama iz 2019. i insuinirao kako glasači “dolaze glasati u Hrvatsku po drugi put!” Kako kaže, ova fotografija mu izgleda kao inat građanima koji žive u Hrvatskoj i corona party za one koji vjeruju. Momak, dakle insinuira kako su glasači iz obližnje države došli glasovati za vladajuće i kako se na Pilama upravo održava korona party, znači širi i lažne vijesti, širi paniku i uznemirava narod.

Fotografija podijeljena puno puta, od onih koji ne poznaju Dubrovnik, koji tu ne žive, jer se jasno vidi kako je fotografirana prošle godine. Ako bolje pogledate, nema spomenika na Pilama, tu je i kućica koje danas nema, a nažalost, nema ni ove gužve od iskrcanih turista, niti autobusa. Ono što je nama upalo u oko i što nam je još zanimljivije od ove loše iskonstruirane laži jest kako je tu istu objavu podijelio Igor Miošić, koji ovim spinom vrijeđa stanovnike Dubrovnika, smatrajući ih idiotima koji dobro ne vide.

Inače, trenutno na Pilama nema nikoga, a fotografija je “posuđena” s portala Jutarnjeg lista pod naslovom: Prometni kolaps u Dubrovniku, sve ključne ceste u gradu bile blokirane”

Možete sve, ali ne lagati.

Možete sve, ali ne i vrijeđati.

Možete sve, ali nije etično, profesore Miošiću. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *