Domu zdravlja Korčula uručeni ključevi dvaju novih vozila vrijednih više od 500 tisuća kuna

168

Župan Nikola Dobroslavić uručio je ravnatelju Sebastijanu Fabrisu i djelatnicima Doma zdravlja Korčula ključeve dvaju novih vozila za potrebe ove ustanove.

Riječ je o novom sanitetskom vozilu vrijednom oko 400 tisuća kuna te vozilu za potrebe patronažne službe vrijednosti veće od 150 tisuća kuna.

‘Dubrovačko-neretvanska županija redovite ulaže u vozni park svoji zdravstvenih ustanova. Novo sanitetsko vozilo svakako je potreba ovdje u Domu zdravlja u Korčuli. Drugo vozilo služit će patronažnoj službi. Ono što je zanimljivo je činjenica da je riječ o električnom vozilu. Mi njegovu nabavku sufinanciramo s otprilike 40 tisuća kuna. Naime, Dom zdravlja Korčula javio se na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, dobio dio sredstva i to je jako pohvalno’, poručio je ovom prilikom župan Nikola Dobroslavić.

U sklopu radnog posjeta Korčuli, župan Nikola Dobroslavić, zajedno sa zamjenikom Joškom Cebalom i pročelnicom Upravnog odjela za zdravstvo, obitelj i branitelje Đurđicom Popović, sastao se s ravnateljem Doma za starije i nemoćne osobe Korčula Darkom Tarlom te održao radni sastanak s načelnicom Općine Lumbarda Marijom Klisurom na temu budućih projekata na području te jedinice lokalne samouprave.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *