DONOSIMO IMENA Evo tko su glavni kandidati za Gradsko vijeće na listi HDZ-a

1749

Predsjednik dubrovačkog HDZ-a i aktualni gradonačelnik Mato Franković nije na HDZ-ovoj listi za Gradsko vijeće!

Prva na listi Hrvatske demokratske zajednice je Zrinka Raguž, pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju. Raguž je na listi za Gradsko vijeće 2017. bila četvrta i jedina žena među prvih deset kandidata.

Nadalje, kako neslužbeno doznajemo, na drugom mjestu nalazi se ravnatelj Lučke uprave Dubrovnik Blaž Pezo, treći je predsjednik GV i ravnatelj Studentskog centra Marko Potrebica, četvrti je Ivan Maslać, komercijalni direktor Zračne luke Dubrovnik. Na petom mjestu nalazit će se HRAST-ov Krešimir Marković.

Zanimljivo je kako su hadezeovci, prema našim saznanjima šesto mjesto na listi ustupili  bivšoj šefici dubrovačkog SDP-a, sadašnjoj predsjednici ogranka HSU Dubrovnik Olgi Muratti. Nadalje će se na listi naći i Zlatko Begušić, dr Katarina Došner, Emilio Puljizević, Pero Milković, Ivo Lučić, a kako doznajemo na listi se ovaj put nije našlo ime ravnatelja OB Dubrovnik Marija Bekića.

Lista se još, kako nam kažu, slaže i konačno će biti objavljena za dva dana, kada ćemo vidjeti koliko smo bili u pravu.

Foto: Grgo Jelavić/PIXELL

Gradonačelnik Mato Franković upravo je na svom Facebook profilu objavio kako je Zrinka Raguž prva na listi HDZ-ove liste, a njegov status prenosimo u cijelosti:

Zrinka Raguž bit će nositeljica liste HDZ-a i koalicijskih partnera za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika
Od prvog dana mandata govorim kako snagu svake organizacije ne čini pojedinac već tim.
Zrinka Raguž kao dio tima, svojim radom za Grad pokazala je da zna! Ugovorenih bespovratnih milijardu kuna u 4 godine mandata ugovoreno je upravo zahvaljujući Zrinki Raguž. I upravo iz tog razloga smatram kako upravo ona treba nositi listu HDZ-a i koalicijskih partnera na ovim izborima. Mlada, mudra, dokazano vrijedna – sve to krasi našu Zrinku i upravo zbog toga, uvjeren sam u veliki uspjeh ove liste na nadolazećim izborima.
Pitali su me neki prijatelji zašto ja nisam na listi. U ovu izbornu utrku krećem s pozicije gradonačelnika Grada Dubrovnika i za tu poziciju ponovno tražim povjerenje građana stoga, jasno je kako ne mogu istovremeno biti gradonačelnik i gradski vijećnik. Ne kalkuliram, vjerujem u pobjedu!

Zrinka Raguž bit će nositeljica liste HDZ-a i koalicijskih partnera za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika

Od prvog dana…

Objavljuje Mato FrankovicUtorak, 27. travnja 2021.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *