DOZNAJEMO: Mladen Grdović nije uhićen

541
Danas svi portali prenose vijest kako je poznati hrvatski pjevač Mladen Grdović uhićen zbog obiteljskog nasilja. Podignuta je optužnica kako je Grdović u Zadru verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu i bio drzak prema njezinoj prijateljici. Dubrovnik INsider objavljuje priopćenje koje potpisuje generalni menagement Mladena Grdovića i PR agent, Vedran Strukar, a koje prenosimo u cijelosti:
 
Nastavno na Vaše brojne upite oko Mladena Grdovića i njegovog “navodnog” uhićenja te boravka u zatvoru, ljubazno molim da objavite slijedeće:
 
Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram. Zajedno sa suprugom Brankicom, kolegama iz benda i cijelim mojim timom završavam posljednje pripreme za spektakularni koncert u Zadru 15. veljače kojim ću obilježiti 40 godina uspješne karijere. Generalna proba bit će po planu ove subote, a na koncertu će ‘gorit’ dvorana jer očekujemo tisuće ljudi iz cijele Dalmacije koji su već najavili svoj dolazak. U svemu ovome imam beskrajnu podršku cijele moje obitelji i na to sam neizmerno ponosan. 
Sve nas žalosti što ovakve neprovjerene informacije često nađu svoj put do medija, a istina ne može biti drugačija. Zato Vas sve pozivam na koncert da vas glazbom razuvjerim. Iako me takve neistine bole, neću nikome dopustiti da mi pokvari ovaj trijumf karijere. Svi ste pozvani na koncert, bit će to posebna noć. 
Mladen Grdović 
 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *