DR JOŠKO GLAVIĆ POKAZAO JOŠ JEDNOM VELIKO SRCE Indiri ponudio besplatnu rehabilitaciju, traži se smještaj

824

Malu smo obitelj Goršćak imali prilike upoznati u emisiji Provjereno na Novoj tv. Naime, radi se o sedamnaestogodišnjoj curi Indiri koja boluje od cerebralne paralize i njezinim roditeljima koji žive u štali, od 2500 kuna koje majka Mirjana prima kao roditelj njegovatelj.

“Gospođu Mirjanu Gorčćak sam upoznala kad mi je u prosincu pokucala na vrata tražeći pomoć. Na pitanje kako joj mogu pomoći, odgovorila je: “bilo kako”. Zatvorila sam vrata i nakon par minuta našla je kako čuči je uza zid da se odmori. Zamolila je da uđe unutra i da sjedne jer ima problema s kralježnicom. Smrzla je noge u nekim starim malim platnenim starkama. Rekla je da Ima doma curicu u kolicima. Ide u školu po posebnom programu.

Žive u štali. Izgorila im je kuća. Nemaju kupaonicu. Struja im je provučena sa stupa produžnim kablovima. Voda im se smrzava. Ona, njezin muž i njihova curica žive od 2500kn zbog statusa njegovatelja kojeg Mirjana ima zbog curice. Bore se. Imaju još nade.

Potreban im je prvenstveno građevinski materijal jer vlastitim rukama od svega što sakupe grade kuću na mjestu izgorjele. Svaka pomoć je dobrodošla”., napisala je Petra Ružman Puntarić na stranici koju je osnovala za pomoć obitelji Goršćak.

Dr Joško Glavić pokazao je još jednom veliko srce i nije okrenuo glavu. Ponudio je Indiri besplatnu rehabilitaciju u svojoj Poliklinici, a smještaj se traži. Ukoliko imate smještaj za Indiru i njezinu pratnju ili znate nekoga tko bi mogao pomoći, javite.

Učinimo ovu priču onom koja ima sretan kraj.

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *