DR.MARKUNOVIĆ: “JA NISAM NAPISAO, VIDIMO SE NA SUDU!”, PU DUBROVAČKO NERETVANSKA: “NIJE EVIDENTIRAN NITI JEDAN SLUČAJ RAČUNALNE PRIJEVARE”

396

U inbox Dubrovnik INsidera tijekom prošle večeri stigli su screenshotovi prepiske s dr Perom Markunovićem. Doktor je u “spornom” komentaru nazvao pacijente stokom koja ne zaslužuje ni grobno mjesto. Komentar je brzo izbrisan, ali su ga naši sugrađani prethodno skinuli u svoje smartphone. Objavili smo članak koji možete pročitati OVDJE, a potom nam se obratio i dr Markunović sa svog profila i sms porukama tvrdeći kako mu je profil hakiran i prijeteći tužbom. Poslali smo upit PU Dubrovačko-neretvanskoj povodom tog slučaja i dobili odgovor koji prenosimo u cijelosti:

“Poštovana,
u odnosu na postavljeni upit obavještavamo Vas da, sukladno važećim zakonskim propisima, nismo u mogućnosti davati podatke koji se odnose na konkretne osobe, međutim možemo Vam kazati da Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u posljednjih mjesec dana nije evidentirala niti jedan slučaj računalne prijevare koji bi se odnosio na hakiranje profila društvene mreže.
 
S poštovanjem,
Davorka Bečić”

Policijskim postupanjem nije teško utvrditi s koje IP adrese su navedeni komentari pisani.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *