Druženje UNIDU Alumni kluba u Studentskom domu

619

UNIDU Alumni klub u sklopu Tjedna karijera Sveučilišta u Dubrovniku organizira druženje „We’re back!“ u petak, 18. ožujka s početkom u 18:00 sati u Studentskom domu. Pozvani su svi članovi kluba i oni koji će to tek postati – možda baš ovu večer – nekadašnji studenti Sveučilišta u Dubrovniku koji će na ovom događanju doznati sve o planovima i budućim aktivnostima kluba, ali i brojnim novim pogodnostima koje ih očekuju! 

UNIDU Alumni klub okuplja diplomirane studente Sveučilišta u Dubrovniku i njegovih pravnih prednika. Alumni je popularni naziv latinskog podrijetla za bivše studente nekog visokog učilišta i Alumni su uobičajena udruženja u svijetu koja na nekim sveučilištima imaju i stoljetnu tradiciju. Alumni klub dubrovačkog sveučilišta osnovan je s primarnim ciljem uspostavljanja i održavanja kontinuirane veze između Sveučilišta i diplomiranih studenata  nakon završetka studija, ali i poticanja suradnje između Sveučilišta, tvrtki i organizacija u Dubrovniku, kao i onih izvan Dubrovnika u kojima su zaposleni naši bivši studenti. 

Mnogi su već prepoznali vrijednost članstva u UNIDU Alumni klub, koje im omogućuje održavanje kontakata s bivšim kolegama, ali i stjecanje novih. Vjerujemo da će različite aktivnosti koje ćemo organizirati, i formalne i neformalne, biti prilika za razmjenu stručnih i poslovnih informacija među članovima Kluba, ali i za prisjećanje na studentske dane. 

Druženje u Studentskom domu prilika je za učlanjenje u UNIDU Alumni klub, a za članstvo se također moguće registrirati na poveznici; http://alumni.unidu.hr/registracija_prijava/index.php?tab=tab-1. Nakon registracije službeno postajete dio UNIDU Alumni kluba te ćete na svoju e-mail adresu dobiti člansku iskaznicu u elektroničkom obliku. 

Ostanite i dalje u vezi sa svojim Sveučilištem te budite dio napretka i imidža Sveučilišta u Dubrovniku – jer koliko bude cjenjenije vaše Sveučilište, to će više vrijediti i Vaša diploma! Pridružite nam se na druženju u petak i učlanite se u UNIDU Alumni klub ako još niste!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *