DU EL Fest dobio svoje dnevno izdanje na plaži Coral

145

Hrvatska je postala prepoznatljiva kao odlična ljetna destinacija za zabavu, a tome su uvelike pridonijeli brojni festivali koji se održavaju na Jadranu. Dubrovački, DU EL Fest, koji se već devetu godinu održava u klubu Revelin,  je jedan od njih. Veliko otvaranje Dubrovnik Electronic Festivala je u srijedu, 10. srpnja.

 

Ove godine DU EL Festival  ima bogatiju ponudu no ikada prije. Novost su dnevne zabave, warm up party i after party koji će se održavati na plaži Coral.  Prva Warm up zabava najavljena je za utorak, 9 srpnja s početkom u 15:30, a druga dan poslije, 10. srpnja u isto vrijeme dok se veliki after party očekuje u subotu, 13. srpnja. Središnji dio Festivala održavat će se u klubu Revelin gdje će nastupiti glavne zvijezda ovogodišnjeg izdanja DAY & NIGHT programa DU EL Festa. Festival će službeno otvoriti Roger Sanchez i Kristen Knight, drugi dan nastupaju Lilly Palmer i Tom Bug, dok na završni dan festivala nastupaju Artbat i Yakka. 

 

Culture Club Revelin u suradnji s Coral Beach klubom pripremio je program koji traje punih 5 dana i 5 noći. Klub Revelin već godinama pruža podršku talentiranim glazbenim producentima iz Dubrovnika i Hrvatske. Tako će, uz glavne zvijezde Festivala, nastupiti i mnogobrojni domaći izvođači kao što su DJ Speed, DANCElectricPhilipe i DJIVO. U dnevnom izdanju Festivala na plaži Coral posjetitelje će zabavljati slijedeća DJ imena: Jacky, Brigita, Delamare, Matt Butt, Superlover, DIME i ELmar.

 

DU-EL Fest već godinama obogaćuje noćni život Grada te je prepoznat kao najbolja zabava u Dubrovniku. Sudeći prema zaista bogatom popisu izvođača ovogodišnje izdanje DU EL Festa bi moglo nadmašiti sva očekivanja publike.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *