Dubrovačka medicinska sestra branitelje nazvala privilegiranom stokom!

451

Prema navodima jednog dubrovačkog branitelja (podaci poznati redakciji) danas, na Dan dubrovačkih branitelja jedan je branitelj doživio nešto vrlo neugodno u našoj bolnici:

“Naime kao invalid domovinskog rata s puno gelera u sebi,a najkritičniji su 6 kom. u mozgu,koji mi od ovog ljeta prave velike probleme i došlo je do određenih komplikacija, doživio sam od jedne medicinske sestre pljuvanje po hrv.braniteljima,ovim riječima: Za mene su branitelji samo poginuli, a vi svi ostali ste stoka privilegirana!!!!! Tu sam eksplodirao i u momentu otišao do ravnatelja Bekića, međutim nisam ga našao, da prijavim dotičnu, kad sam je pitao zna li ona koji je danas dan, rekla je da je boli ona stvar. Nažalost u zadnje vrijeme sam svjedok sve više sličnih slučajeva u našem gradu! Ja sutra svakako moram u bolnicu i ustrajat ću na ovome da ravnatelj sazna za ovakvo ponašanje dotične, ukoliko nešto ne poduzme objavit ću joj ime javno u jednom od portala!Pozz. I sretan vam današnji dan ,da ga provedete dostojanstveno!”

Kako neslužbeno doznajemo, medicinska sestra radi na odjelu gastroenterologije, iako se slučaj dogodio na hodniku između gastra i neurologije. Nameće se pitanje zna li ova gospođa da ne bi danas radila, disala, živjela da nije bilo naših branitelja ili da su svi poginuli?

Zna li kako zbog “privilegirane stoke” danas imamo državu? Ili joj uopće nije stalo? Vrijeme će pokazati hoće li dubrovačka bolnica reagirati na ovakav istup svoje djelatnice ili će biti braniteljeva riječ protiv njezine? Znamo da je kroničan nedostatak medicinskih sestara u OB Dubrovnik, pa se pitamo hoćemo li morati zadržati i one koje boli “ona stvar” koji one časne branitelje nazivaju privilegiranom stokom? Ne usuđujemo se ni pomisliti što gospođa misli, kad je ovo u stanju izgovoriti.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *