Dubrovački polumaraton na naslovnici Distance Running magazina

394
Na naslovnici novog broja svjetski poznatog trkačkog magazina Distance Running našla se fotografija ovogodišnjeg Dubrovačkog polumaratona. To je još jedno veliko priznanje za Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik.

Izdavač časopisa je AIMS, međunarodna trkačka asocijacija koja okuplja preko 450 utrka iz više od 120 zemalja svijeta na kojima će trkači moći besplatno doći do svog primjerka. Novi broj dostupan je i online za besplatno preuzimanje. Doseg popularnog časopisa najbolji govori kako je riječ o odličnoj promociji ne samo za Du Motion i Dubrovnik, već i za Hrvatsku.

“Ovo nas je iznimno ugodno iznenadilo i počašćeni smo što su urednici časopisa za naslovnicu odabrali fotografiju sa Straduna. Upravo su start i cilj naših utrka u povijesnoj jezgri, vrhunac doživljaja za trkače koji dolaze u Dubrovnik. Drago nam je da su to prepoznali i u ovako cijenjenoj publikaciji. Svakako očekujemo da će se ovime glas o Du Motionu dodatno proširi u trkačkoj zajednici, jer se časopis distribuira u cijelom svijetu. Ovo je jednostavno reklama kakvu se samo poželjeti može!”, izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Brojni trkači koji su već iskusili dubrovačku dobrodošlicu, ali i oni koji će prvi put trčati u Dubrovniku već su najavili svoj dolazak na peto izdanje manifestacije 27. i 28. travnja 2019.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *