DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL: Za doček Nove Silente i Vatra

993

Dočekujući ovogodišnje blagdane, biser Jadrana i jedan od najljepših gradova Mediterana – Dubrovnik, zasjat će u svom zimskom ruhu, okićen s preko tisuću rasvjetnih i drugih dekorativnih elemenata koji će dodatno istaknuti njegovu posebnu ljepotu. Više od trideset velikih i malih božićnih drvaca unijet će toplinu blagdana u sva gradska naselja, a Dubrovački zimski festival, u razdoblju od 27. studenog do 6. siječnja, Dubrovčanima i njihovim posjetiteljima ponudit će raznovrsne kulturne i zabavne sadržaje.

Danas je na konferenciji za novinare detaljnije predstavljen program festivala.

– U hotelu Valamar Lacroma održat će se 19. prosinca Dubrovački božićni koncert, na kojem će nastupiti Dubrovački simfonijski orkestar, Ivan Hut, Valentina Fijačko, Goran Karan, Roko Padovan, Lucija Pećar, Nikoleta Ivanković i klapa Ragusacecchia, najavila je zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić.

Nije se odustalo ni od pop up Kolenda autobusa, a Dubrovčane će tijekom prosinca zabavljati i Neno Belan &Fiumens, Magazin i Marko Škugor. Oni koji će dočekati Novu na otvorenom, plesat će i pjevati uz dubrovački bend Silente i Vatru, a novogodišnji koncert održat će klapa Rišpet.

Cijelo predstavljanje Dubrovačkog zimskog festivala možete pogledati na našem videu, a cijeli program možete vidjeti ovdje.

 


Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *