DUBROVAČKO PRIMORJE: KLGB Vlaha Mozare i DDS većina u vijeću, HDZ u oporbi!

1201

KLGB Općine Dubrovačko primorje koju predvodi Vlaho Mozara i DDS činit će većinu u Općini Dubrovačko Primorje! Informaciju nam je potvrdio i sam Mozara:

-Sinoć smo se, u likovnoj koloniji u Trnovici, našli gospar Pero Grošeta i mi. Svi smo bili u kontaktu još od samih izbora, ali sada je zaključeno: Pero Grošeta (DDS), Ivona Svilarić, Petar Šimunović, Petar Lončar i Vlaho Mozara (KLGB) će biti nova većina u Općinskom vijeću Dubrovačkog primorja. Na vijeću ćemo predložiti g. Pera Grošetu za prvog potpredsjednika, mene za predsjednika vijeća, te ćemo mjesto drugog potpredsjednika ponuditi oporbi, kako bi sve strane bile zastupljene u duhu buduće suradnje. To je najviše i bila tema našeg jučerašnjeg razgovora – svi su slobodni o svom zdravom razumu podržavati ili protiviti se prijedlozima, nikad se ne smije dogoditi da je netko protiv samo zato što ideja ili projekt dolazi iz drugog tabora – i takvo razmišljanje pozdravili smo svi prisutni na sastanku Konstituirajuća sjednica će biti upravo to, isključivo konstituirajuća – da se što prije krene s radom.

Mozara je kazao kako u pripremi imaju i materijale za drugu sjednicu.

-Sazvat ćemo je što ranije i na njoj ćemo se početi baviti konkretnim problemima, a i nekima od naših prijedloga – kao što je video prijenos sjednica uživo (za prvu sjednicu ćemo pokušati pozvati novinare ili pronaći neko slično rješenje da nam omoguće prijenos uživo).

Podsjetimo, KLGB Vlaha Mozare osvojila je 4 mandata, kao i HDZ, dok je u vijeće ušao jedan vijećnik DDS-a.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *