DUBROVČANIN LUKA ČERJAN: GLUMAC KOJEM SE SMIJEŠI SJAJNA KARIJERA

220

Dubrovački portali pisali su već o mladom dubrovačkom glumcu, Luki Čerjanu. Luka je za vrijeme studija puno radio, snimao epizode za HTV, nastupao na Ljetnim igrama, radio za HNK. Snimio je naš Luka i glavnu ulogu u film Joška Jerončića, prema scenariju Slobodana Uzelca „Ima li koga?“.

Glumio je u predstavama „Kraljica lopte“, „Zbogom Natalija Petrovna“, „Što čekamo?“, „Neprijatelj naroda“, „Kroćenje goropadnice“.

Luka je sudjelovao i u spotovima Jasmina Stavrosa, Zlatka Pejakovića i Mladena Grdovića . Bio je jedan od junaka „Naše bile štorije“ rame uz rame sa Gulianom, Severinom, Goranom Karanom,Tedijem Spalatom, Stefanom Kokoškovom, Mirellom Meić i Zoricom Bučić.

Na Sceni A/UMAS 7.i 8. lipnja, u Splitu, održat će se diplomski rad Luke Čerjana i Davora Pavića, pod mentorstvom prof. Milana Štrljića. U Pinterovom „Liftu za kuhinju“ Pavić ima ulogu Bena, a Čerjan Gusa.

Pred ovim je momkom blistava karijera. Rijetko ćete upoznati i doživjeti neku osobu takve iskričave energije.

Zapamtite ime Luke Čerjana. To je osoba čiji će glumački rad biti upamćen. Uvjereni smo kako ga čekaju velike uloge i crveni tapiti.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *