Dubrovkinja Adriana Đurđević u toplesu navija za nogometaše

690

 

Adriana Đurđević (26), djevojka hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete-Cara (21), srčano bodri svog dragog za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, a uoči derbija s domaćinima prvenstva odlučila je toplesom ohrabriti i ostale igrače uoči utakmice. Skinula se do pojasa i dala je nacrtati na leđima crvene i bijele kockice te napisala broj 15, broj koji na dresu nosi njezin dečko Duje.

Foto: Instagram

– Mi smo tim jer poštujemo, vjerujemo i brinemo jedni o drugima – napisala je uz fotografiju mlada Dubrovčanka. Prošloga je puta navijala u majici nogometnog dresa, a sada je pozirala samo u hlačama. 

 – Top si ljepotice – komentirali su Adrianini fanovi i hvalili su njezinog dragog da je odlično igrao u utakmici protiv Islanda. Atraktivna Adriana karijeru trenutno gradi kao model, a diplomirala je pravo u Dubrovniku. Nogometaš i pravnica su u vezi od prošlog ljeta, a često se hvale zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama. 

– Volim te zbog svega što jesi, što si bio i sve što ćeš tek postati, i tako sam ponosna na tebe – napisala je Adriana Duji na društvenoj mreži i dodala kako je on njen šampion. Mlada pravnica iz Dubrovnika je pet godina starija od svog dečka koji trenutno igra na poziciji braniča Salzburga.

24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *