Dubrovnik će proslaviti World WellBeing Week s prepuno vrhunskih događaja

448

Po prvi puta Dubrovnik će obilježiti World WellBeing Week uzbudljivim programom aktivnosti koji se odvijaju u cijeloj regiji, pomažući ljudima da otkriju nove načine kako se osjećati dobro dok se povezuju s prirodom. Ovo je treća godina zaredom da se obilježava World WellBeing Week, a tjedan želi pružiti priliku sudionicima širom svijeta da promoviraju opću svijest o širokim aspektima blagostanja, uključujući socijalni, fizički, emocionalni, financijski, dobrobiti u karijeri, zajednici i okolišu. Nešto što nikad prije nije bilo toliko važno kao u ovim našim izazovnim vremenima.

Ovo je također prva godina da će Dubrovnik proslaviti uzbudljivim jednotjednim programom događaja koji je organizirala Gillie Sutherland, trenerica joge rođena u Velikoj Britaniji koja danas živi u Cavtatu. “Bilo je izazovno, a istovremeno izuzetno uzbudljivo sastaviti i organizirati ovaj poseban tjedan događaja u Dubrovniku i široj regiji. Željela bih iskoristiti ovu priliku da zahvalim svim onim lokalnim poduzećima i institucijama koje su nam se pridružile i učinile ovaj tjedan još zanimljivijim”, komentirala je Sutherland.

Proslava Ljetnog solsticija započinje s vjerojatno najboljeg vidikovca Dubrovnika. „Budući da sam instruktorica joge i zaljubljenica u prirodu, uvijek održavam proslavu ovog posebnog dana, a ni ova se godina ne razlikuje, a ono što mi se sviđa je to što mogu okupiti ljude iz cijelog svijeta”, dodala je Sutherland.

Ovaj se tjedan temelji na „Putovanju kroz elemente“ – Zemlju, vodu, sunce, zrak i svemir – jer Dubrovnik ima sve, a priroda ima sve što trebamo da bismo izliječili i ostali dobro. Gillie je dodala: “Ako ne možete uživo, ne brinite, jer će mnogi događaji biti dostupni putem Zooma, a dobit ćete i snimku sesije koju ćete zadržati.”

Ovaj tjedan je dio programa Digital Discovery of Dubrovnik koji organizira ASC iz Dubrovnika.

Cjelovit popis programa događanja unutar Dubrovačkog World WellBeing Week

Putovanje kroz elemente – zemlju, vodu, vatru, zrak i svemir!

Ponedjeljak, 21. lipnja, PROSLAVA LJETNOG SOLSTICIJA 19:00 – 21:00

Joga, glazba, meditacija na zalasku sunca za proslavu najdužeg dana i početka ljeta s Gillie Sutherland u parku Orsula.

Cijena 110 kuna po osobi

Utorak, 22. lipnja, NAĐITE SVOJ ZEN KROZ ZEMLJU 8:30 – 10:30 sati

Pažljivo hodanje uz Qi Gong i tehnike uzemljenja. Pronađite svoja stopala dok istražujete prirodno okruženje Lapada. Počevši od hotela Rixos s Gillie Sutherland i Domagojem Humom

Cijena 75 kuna po osobi

Srijeda, 23. lipnja, IDITE S FLOW SUP SAFARI U CAVTAT 14:00 – 17:00

Avantura veslanja na Jadranu, istraživanje uvala oko Cavtata. Uz upute, zagrijte se i ohladite, uz malo joge na daskama. S Centrom za vodene sportove Cavtat i Gillie Sutherland.

Cijena 250 kuna po osobi

Četvrtak, 24. lipnja, 7: 00-8: 30 sati

Pozdravite jogu sunca i meditaciju u hotelu Valomar Argosy u Dubrovniku

Energična i poletna joga sesija koja donosi izlazak sunca s pogledom na Jadransko more na poluotoku Lapad. Slijede sokovi, smoothieji i doručak po želji (uz nadoplatu).

Cijena 60 kuna po osobi

Četvrtak, 24. lipnja, VATRA U VAŠEM TRBUHU Cijeli dan

Dan sporta i igara u hotelu Rixos

Kardio tenis, Dječji više sportovi, Stolni tenis, Bilijar i hrvatska igra na plaži picigin.

15.30 – 17h Dječji tenis, uvod u tenis, zabavne multi-sportske igre, poligoni (4 – 18 godina)

17 – 18.30h Kardio tenis, odrasli, rekreativni tenis, zabavne pojedinačne i parove igre, osnove, srednji nivo, napredni nivoi, svi su dobrodošli

19h – stara modna hrvatska igra na plaži Picigin + večernje kupanje (plaža Bellevue)

20h – ping pong, zračni hokej

21h – biljar (bazen, mali nogomet, Tesline i Einsteinove priče o biljaru), veliki stolni nogomet s Domagojem Humom

110 kuna po osobi

Petak, 25. lipnja, UDAHNITE SVJEŽI ZRAK U ZUPI 7:30 – 13:00

Snažni, zdravi i sretni – pokreti, meditacija, disanje i način razmišljanja za zdrav imunološki sustav temeljen na Wim Hof metodi u studiju Elixir Vitae s Gillie i Marijom

Cijena 100 kuna po osobi

Vrt medicine – Ljekovito bilje i radionica dalmatinske kuhinje s hrvatskom kuhinjom Mikkis (uključuje ručak)

Cijena 330 kuna po osobi

Subota 26. DIŠITE, PJEŠAČITE I BUDITE 7:30 – 11:30

Vođeno planinarenje do vrha planine Srđ s Qi Gongom i jogom na vrhu. Mjesto okupljanja na dnu staze pored D8 (ili transferi na zahtjev uz doplatu) S Domagojem Humom i Gillie Sutherland.

Cijena 110 kuna po osobi

Slijedi grupni ručak uz doplatu

Za više informacija o događajima i za rezervacije rezervirajte na gilliesutherland73@gmail.com – https://behappyfit.co.uk/world-wellbeing-week-2021/

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *