DUBROVNIKU NA PONOS: Plesačice Plesnog studia Lazareti osvojile Rim!

246
 
 
Naše su se cure iz Plesnog studia Lazareti u Rimu na natjecanju World dance championship, koje se održavalo od 25-27.listopada,  predstavile s 10 koreografija – Scream, Dance without soul, Survivor, Torn, Arlekini, Scary clowns, Secrets, Wake me up, Fight song i Doll house u uzrastima baby i senior. Djeca su u kategoriji Acro s koreografijom Doll house osvojila prvo mjesto, kao i duo Fight song u kategoriji Modern. Arlekini su u kategoriji Modern plasirani na drugo mjesto, dok su Scary clowns u Open kategoriji brončani.
 
 
“Predstavile su se i u Gala večeri/Grand prixu s osvojenim prvim mjestima, pa su tako s Doll house osvojili grupno treće mjesto među najboljim baby koreografijama, a Petra Orepić i Mira Papović dobile su srebro za duo Fight song. Seniori su s koreografijom Scream osvojili treće mjesto. Ponosni na naše cure vratili smo se u Dubrovnik gdje nastavljamo s redovnim treninzima i pripremama za daljnja natjecanja”, kažu iz Plesnog studia Lazareti.
 
Ponosni smo i mi na našu djecu i njihove voditelje, hvala vam što ste na najljepši mogući način predstavljali Dubrovnik!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *