ĐURO CAPOR: Vlast je bila čast Frankoviću samo predizborno

706

Priopćenje koje potpisuje gradski vijećnik stranke Srđ je grad Đuro Capor, prenosimo u cijelosti:

U svom današnjem komentaru gradonačelnik Franković je, ne prvi puta, optužio „srđevce“ za licemjerstvo. Uvrede dolaze od osobe koja je kao gradonačelnički kandidat tvrdila da u nikakve koalicije s pravomoćno osuđenim osobama za kriminalne radnje neće ulaziti i to pod sloganom „vlast je čast“. Nasuprot tome, ponovno izabrani gradonačelnik Mato Franković ovih dana je imenovao u nadzorni odbor Zračne luke Dubrovnik kćer svojeg koalicijskog partnera Pera Vićana, a sudeći po medijskim napisima, i Libertas je vratio u Vićanove ruke.

Od svega što je gradonačelnik Franković danas rekao, bitna je jedino rečenica da neće dopustiti povećanje ni jednog milimetra zakupa novih javnih površina, pa i po cijenu ponavljanja izbora. To je, u stvari, ključna poruka koju je uputio svom koalicijskom partneru Peru Vićanu koji je, podsjećamo, na protekloj sjednici Gradskog vijeća najavio mogućnost „ispravljanja nepravdi“ i povećanja zakupljenih javnih površina.

Srđ je Grad je, naravno, protiv povećavanja javnih površina koje se daju u zakup, o čemu smo uvijek spremni raspravljati na Gradskom vijeću. Međutim, bit će zanimljivo vidjeti u sljedećim mjesecima hoće li i ovo današnje Frankovićevo obećanje i pokazivanje mišića izdržati test vremena i zahtjevne koalicije s Perom Vićanom.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *