Elafiti Slalom: Uskoro završava prvi krug prijava

280

Elafiti Slalom sve je bliže, a prvi krug prijava završava uskoro! Za sve zainteresirane sudionike na prvom dubrovačkom jedriličarskom spektaklu, organizatori napominju kako je prijava podijeljena u tri razreda kotizacije. 

– Sve prijave zaprimljene do 1. ožujka iznose 15 eura po članu posade. Stoga, javite se što prije kako bi osigurali prijave po najmanjem iznosu – istaknuo nam je nedavno Dean Kontić, voditelj projekta Elafiti Slalom.  

Organizatori napominju kako je moguće rezervirati svoje mjesto na regati Elafiti Slalom prijavom broda, a u tom slučaju naknadnim plaćanjem (fizički ili uplatom na račun) plaćaju po iznosu koji je bio naznačen u krugu kotizacije u kojem su se prijavili. 

Tijekom Elafiti Slaloma, natjecatelji će proći kroz sve oblike regatnih natjecanja kao što su navigacijsko jedrenje, klasične regate i dnevni izazovi. Za gledatelje će biti dostupni i modeli jedrilica kako bi se i sami okušali u jedrenju, a tijekom trajanja regate uživat ćemo i u brojnim dodatnim sadržajima. 

Pratite događaj na službenoj stranici i na Facebook stranici JK Orsan, a prijaviti se možete i putem maila jd-orsan@du.t-com.hr
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *