ESTETSKI KIRURG ZA DUBROVNIK INSIDER: Estetske operacije su za Hrvatice još uvijek tabu tema

217

Ostaje sve manje vremena do prezentacije Vanity Clinic Istanbul, 06.srpnja 2019. u Hotelu Adria. 

Donosimo razgovor sa estetskim kirurgom, dr. Gurayem Yesildaliem.

Kako ste i zašto počeli raditi ovaj posao i zašto ste se baš odlučili za plastičnu kirurgiju?

Nakon studija medicine puno sam razmišljao za koju granu medicine se odlučiti. Jedino što sam znao je to da ću biti kirurg, jer to je nešto što me oduvijek zanimalo. S druge strane veliki sam ljubitelj umjetnosti, te sam ustvari zaključio da kroz estetsku i plastičnu kirurgiju mogu stvarati svoja “umjetnička djela” i evo me sada uživam u svom pozivu.

U više navrata smo čuli da su se mnoga poznata lica odlučila baš vama pokloniti povjerenje, posljednja je bila hrvatski model Hana Rodić, dali ste zadovoljni popularnosti koju je stekla vaša klinika?

Svakako da jesmo, ali moramo naglasiti da su nama svi pacijenti jednaki i prema svima njima se odnosimo besprijekorno i stojimo im na raspolaganju kako prije, tako i nakon obavljenih zahvata. Ustvari, kako je više od polovice naših pacijenata iz drugih zemalja, shvaćamo da im nije lako, te se i zbog toga trudimo da se osjećaju kao da su kod kuće. Naši pacijenti mogu nas kontaktirati kad god zažele, imali oni kakvo pitanje ili nam se samo žele javiti. Gospođica Hana je došla do nas preko prijateljice, što je ustvari samo dokaz da su naši pacijenti zadovoljni te nas iz tog razloga preporučuju dalje.

Recenzije su i više nego odlične, možete li nam reći nešto više o vašoj klinici, zaposlenima?

Ustvari, Vanity klinika je projekt koji sam osmislio sa svoja dva najbolja prijatelja. Oni nisu doktori, ali kako se znamo već više od 25 godina međusobno si čitamo misli i nismo sumnjali da ne bismo uspjeli. Tako je Vanity klinika počela sa radom prije nešto više od dvije godine. Tada smo imali samo četvoro zaposlenih i to je više funkcioniralo na bazi ordinacije dok smo obavljali operacije u bolnicama s kojim smo sklopili ugovor, da bi sada Vanity klinika brojala više od pedeset zaposlenih i funkcionira na principu bolnice.

Bliži se dan prezentacije u Dubrovniku, 06.07. u hotelu Adria. Što želite poručiti Dubrovčanima prije prezentacije?

S obzirom da mi je supruga Hrvatica, uvijek mi je govorila kako su estetske operacije u Hrvatskoj bez obzira koliko bile popularne ujedno i jedna velika tabu tema, te da svatko za koga se zna da je išao pod nož uglavnom podliježe velikim predrasudama i kritikama. Stoga pozivam sve ljude da ostave sve predrasude sastrane te dođu na našu prezentaciju i pitaju sve što ih zanima o plastičnoj kirurgiji. Ja ću im biti na raspolaganju i odgovoriti na sva njihova pitanja.

Lice vaše klinike biti će upravo naša Dubrovkinja, Mihaela Čokljat možemo li je očekivati po povratku iz Istanbula u najboljem mogućem izdanju? Hoćete nam otkriti na prezentaciji što ćete na njoj sve korigirati?

Mislim da je to najbolje ostaviti da bude iznenađenje, ipak ne možemo sve otkriti. Ostavljamo malu dozu iščekivanja, čisto da bude uzbudljivo. Možemo li se nadati u nadolazeće vrijeme otvaranju klinike upravo u našem Dubrovniku? Pa gledajte, zašto ne?! Ako je Vanity klinika uspjela u tako kratkom vremenu narasti i biti uspješna, možemo staviti i novi izazov pred nas oko otvorenja nove klinike izvan Turske.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *