Evo kako je krenulo zagrijavanje na Noći Porporele (FOTO)

497

Tradicionalna festa Noć Porporele koju ne propuštaju ni mladi ni stari održava se večeras, nakon što je prva koja se trebala održati ovu nedjelju na Gospu od Karmena, odgođena zbog bure.

Ovaj put puše samo lagani povjetarac, jedu se hamburgeri, pije se omiljeno piće i uživa u dobroj muzici. Podsjetimo, Mladen Beš novi je knez Porporele, a na svom facebook profilu obznanio je svima svoju pobjedu i zahvalio sponzorima. 

-Pučani moji u ime moje malenkosti i mog izbornog stožera ‘Svi za Porporelu’ objavljujem pobjedu i to nadmoćno za kneza Porporele s 85 posto. Ovom prilikom vam se zahvaljujem, pučani moji dobri i obećajem da vam ništa ne obećajem. Nadam se da ćete svi večeras doći na Porporelu na moju inauguraciju i uveličati moje ustoličenje kneza i da se svi nasmijemo i zabalamo. Posebno bih se zahvalio sponzorima bez kojih ne bih mogao iznijeti veličanstvenu pobjedu, a to su Dubrovkinja, Budućnost, Rudine, Lovrjenac, Dalmacija bilje, Radeljević, Pekara Orlando, Atlas, Gorica, Ličilac, Dubravka boje i lakovi, Metal, Dubac, Dub, Utp Ragusa, Građevinsko poduzeće Dubrovnik, Most u izgradnji, poduzeće Babin kuk, svima vam hvala vidimo se večeras i dođite dajte sebi malo oduška u ova teška vremena… Vaš ponizni knez tiranin Mladen Beš – napisao je.

Prava zabava tek treba početi, a mi vam donosimo dio atmosfere prije zahuktavanja. Više u fotogaleriji!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *