Evo tko je dobio besplatan test intolerancije na hranu u centru Virtus!

312

Ako želite popraviti stanje svog organizama, skinuti višak kilograma, podići energiju i raspoloženje, riješiti se alergija test intolerancije na hranu odlična je prilika! Test intolerancije na hranu, koji se u holističkom centru Virtus provodi biorezonantnim uređajem, traje svega 30-ak minuta, a testirati se možete u ponedjeljak i utorak 19. i 20.rujna u Hotelu Petka, na adresi Obala S. Radića 38.

Vlasnica centra Virtus Helena Zeman Mandić klijente testira na više od 540 namirnica, a rezultati su joj sjajne smjernice koje joj služe za pripremu individualnih planova prehrane klijentima. Ovim testiranjem, kaže, brojni klijenti podigli su energiju, popravili raspoloženje,  riješili se alergija i viška kilograma.

Više informacija o centru Virtus, slobodnim terminima i cijeni testiranja potražite na internetskoj stranici www.virtus5.comFacebooku i Instagramu ili pozivom na broj 091/45 45 815. 

Centar Virtus i Dubrovnik INsider nagradili su jednog našeg čitatelja/čitateljicu  besplatnim testom intolerancije na hranu. Izvlačenje smo obavili putem random.org, a dobitnica je Marija Jurišić. Čestitamo dobitnici i pozivamo je da se javi na gore spomenuti broj telefona.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *